Bouwgroep Carnaval

Beste ouders en verzorgers,

Wij van de bouwgroep voor de carnaval zijn op zoek naar hulptroepen. Eind van dit schooljaar stoppen een aantal ouders, omdat hun kinderen de school verlaten dus zijn we hard op zoek naar nieuwe mensen!!
Wat houd het in: ongeveer 8 weken voor de carnaval komen we wekelijks bij elkaar en maken we alles weer zover klaar om de school mooi te versieren. Een week voor de carnaval gaan we de school van buiten versieren. Zaterdags na de carnaval word alles weer samen afgebroken.
Over 2 weken op zaterdag 15 februari gaan we de school versieren van buiten en ook dan kunnen we wel hulp gebruiken. Ook als je geen carnavalvierder bent en wel graag wil helpen ben je ook van harte welkom. Mocht je nog vragen hebben of willen helpen neem dan contact op met 1 van ons.

Sander Wevers 06-48460600
Micha Franck 06-30248359.